Residential Projects

PL HOUSE

Client’ request was to create a contemporary house of few square meters, making the most of available space. The lot -which was long and narrow- influenced the design, which had to be formally simple. The program has been conceived on two levels: the social program – living-room, dining-room and kitchen- as a continuous space located on the ground floor, while private areas -bedrooms and bathrooms- have been integrated on the second level into divided configurations.

We sought inner integration with the surrounding landscape by using great glassed surfaces on the ground floor expanding onto the garden and the pool and an upper floor with views to the ancient neighborhood grove.

Characteristics:

A contemporary house of few square meters.

Location:

Bella Vista, Argentina