Residential Projects

L J House

The main idea was to create a project optimizing the square meters available and generate fluid spaces for a young couple with kids.

A functional house of simple lines yet having at the same time a poetic value capable of having an impact on its inhabitants´ lives thanks to small design details that make the difference.

The strong relationship with the green environment is achieved by studying its orientation and by the incorporation of natural lighting to interior spaces.

Water embraces the construction: a water mirror at the front and the swimming pool running along the gallery, where most of the social family activities take place.

The program places the social area on the ground floor, strongly connected with the exterior through the wide gallery. On the upper floor, private spaces are located, with great views to the garden.

Characteristics:

The strong relationship with the green environment is achieved by studying its orientation and by the incorporation of natural lighting to interior spaces.

Location:

Pacheco, Argentina.