Residential Projects

CGA

The CGA House was conceived upon the request of a young professional couple to be built on a 1500sqm lot, located in a private gated community with great green spaces, to be used during weekends and holidays.
Program has been completely developed on the ground floor, placing circulations towards southeast, leaving the best orientations for the main programs.

For projective axis, two compact volumes were used: the public area and the private area, both connected by a concrete bellow.

The materials used for the construction of the house were noble, with countryside reminiscence, such as exposed brick and metal plate, thus providing a warmer house. Both nature in its visuals and the use of a sustainable design were part of our clients´ premises.

Characteristics:

Superficie cubierta:180 m2
Superficie semicubierta: 40 m2

Location:

Lomas de San Francisco, Open Door